Over ons (org)

Bas en zonneschermSinSol Zonwering is een vakkundige en flexibele leverancier van diverse typen zonweringen, zoals zonneschermen, rolluiken en (rits-)screens. Op basis van vele jaren ervaring met het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan oneindig veel merken en typen zonweringen en rolluiken brengen we u de expertise die u zal helpen om vele jaren optimaal te mogen genieten van uw investering. Wij leveren onze producten en diensten; zorgvuldig, vakkundig en met liefde.

Zonder te bezuinigen op kwaliteit, doen we ons best om de kosten voor onszelf laag te houden, zodat we ook onze klanten kunnen laten profiteren van betaalbare oplossingen die aan zullen sluiten bij hun smaak en wensen.

Naast een eerlijke prijs en slechts producten van zeer hoogwaardige kwaliteit, staat bij ons ook een korte levertijd hoog in het vaandel. Los van de gebruikelijke logistieke uitdagingen doen we er alles aan om u snel van uw nieuwe zonwering te laten genieten. We dragen zelf zorg voor de montage, dus zodra uw producten compleet binnen zijn is een montage afspraak snel gemaakt.

De producten van SinSol worden met zorg, op Nederlandse bodem geproduceerd, waardoor deze perfect aansluiten bij de weersomstandigheden waaraan ze zullen worden blootgesteld. Door een zeer zorgvuldige selectie van het assortiment is SinSol Zonwering in staat om producten met een hoog-segment kwaliteit voor midden-segment prijzen te leveren. Onze producten zijn voornamelijk voorzien van motoren van Somfy (een enkele weloverwogen uitzondering daargelaten) en doeken van Tibelly en Dickson en we gebruiken alleen de beste montage materialen voor langdurig en zorgeloos genot van uw zonwering.

We leggen bij oplevering rustig uit hoe uw product werkt, hoe u het zelf kunt onderhouden en hoe u bij het bedienen ervan kunt zorgen dat u zo lang mogelijk probleemloos zult genieten en uw product in nieuwstaat kunt houden.

We houden van ons werk en ons product en daar plukt u de vruchten van!